AVUI

max:29º
min:12º
Sou a: Inici / Notícies

Notícies

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA

Ahir dijous, es va presentar a Lleida el nou projecte amb la Diputació de Lleida per a fomentar la integració social a través de l'esport pel desenvolupament #S4D a l’Ajuntament de Guissona, l'Ajuntament de Tàrrega, l’Ajuntament de Tremp, i La Paeria de Lleida.

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA - Llegir Més

LA PLAÇA BISBE BENLLOCH QUEDARÀ TANCADA LA RESTA D'ESTIU

Es tancarà la plaça a la circulació de vehicles els dissabtes i diumenges del mes d’agost i els primers del mes de setembre fins acabada la Festa Major.

LA PLAÇA BISBE BENLLOCH QUEDARÀ TANCADA LA RESTA D'ESTIU - Llegir Més

AUGMENTEN LES ESTAFES PER INTERNET A LA SEGARRA

Tot i el descens de robatoris en domicilis, segons informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, la comarca de la Segarra cada cop es troba més afectada per les estafes a través d’internet.

AUGMENTEN LES ESTAFES PER INTERNET A LA SEGARRA - Llegir Més

S'OBRA LA CONVOCATORIA D’AJUTS LEADER 2022

Fins el dia 30 de setembre de 2022 es poden presentar les sol·licituds d’ajut LEADER convocatòria 2022.

S'OBRA LA CONVOCATORIA D’AJUTS LEADER 2022 - Llegir Més

ACTUACIÓ DELS MARGERNERS A PALLEROLS

El passat dissabte 30 de juliol a la tarda, estaven convocades al poble segarrenc de Pallerols (Talavera) quatre colles castelleres: La colla local Margeners de Guissona, Castellers de Mollet, la Colla Jove de l’Hospitalet i Malfargats de Pallars, que no va poder assistir-hi.

ACTUACIÓ DELS MARGERNERS A PALLEROLS - Llegir Més

OFERTA DE FEINA, ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

L'Ajuntament de Guissona ofert el lloc de treball de secretaria-administració de l'escola de música municipal. Termini màxim de presentació de sol·licituds: 4 d'agost de 2022.

OFERTA DE FEINA, ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL - Llegir Més

NOU SERVEI DE RECOLLIDA SELECTIVA D'ELEMENTS PUNXANTS A LA DEIXALLERIA DE GUISSONA

La deixalleria de Guissona disposa d’uns nous contenidors específics per a la recollida d’agulles, xeringues, llancetes i objectes punxants de procedència domèstica.

NOU SERVEI DE RECOLLIDA SELECTIVA D'ELEMENTS PUNXANTS A LA DEIXALLERIA DE GUISSONA - Llegir Més

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA

Ahir dijous, es va presentar a Lleida el nou projecte amb la Diputació de Lleida per a fomentar la integració social a través de l'esport pel desenvolupament #S4D a l’Ajuntament de Guissona.

GUISSONA ENTRA A FORMAR PART DEL PROJECTE BARÇA ACTIVA’T, DE LA FUNDACIÓ BARÇA - Llegir Més

S'ENGEGA EL PROGRAMA 'TEMPS PER CURES D'UCRAÏNA'

Un programa que ve encarregat pel Departament d'Igualtat i feminismes i que promou activitats i propostes de lleure entre els nens i nenes refugiats i refugiades durant l'estiu

S'ENGEGA EL PROGRAMA 'TEMPS PER CURES D'UCRAÏNA' - Llegir Més

GUISSONA RECUPERA SEU PASSAT ROMÀ

En aquesta edició, l’eix conductor del Mercat Romà ha girat entorn la celebració d’aquest aniversari. El mercat ha comptat amb una trentena de parades d’artesania externes i una vintena de locals, que s’han ubicat als carrers Fluvià, Bisbal i Plaça Pere Fages, i també a l’entorn del portal de l’Àngel i les Fonts del Poble.

GUISSONA RECUPERA SEU PASSAT ROMÀ - Llegir Més

DIMECRES 13 DE JULIOL, PLE MUNICIPAL

El proper dimecres 13 de juliol a les 19.00h, es celebrarà el Ple municipal presencialment a la Sala de Plens o a través de videoconferència a través de la plataforma Youtube de l’Ajuntament de Guissona.

DIMECRES 13 DE JULIOL, PLE MUNICIPAL - Llegir Més

GUISSONA RECUPERA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 25a edició, una proposta ampliada a tres dies, amb l’objectiu de que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà i celebrar-ne en aquesta ocasió, els seus 25 anys.

GUISSONA RECUPERA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO - Llegir Més

ES CELEBRA LA IV TROBADA DE PUNTAIRES A GUISSONA

La trobada es va celebrar durant el matí al llarg de tot el carrer Bisbal.

ES CELEBRA LA IV TROBADA DE PUNTAIRES A GUISSONA - Llegir Més

S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA

Guissona comptarà amb més de 20 activitats per gaudir de l'estiu com per exemple casals, campus, cursos de natació, reforç escolar, camps de treball, curtmetratges, arqueologia, ceràmica, català, pàdel i robòtica, entre d'altres.

S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA - Llegir Més

TORNA L'ENRAMADA A GUISSONA DESPRÉS DE TRES ANYS D'ATURADA

Els nens i nenes de Guissona han arribat il·lusionats aquest diumenge a la plaça Bisbe Benlloch. Han anat ben vestits de diumenge, coques ben engalanades, paneres i llaços al cap, una tradició diferencial de la nostra vila, una tradició que fa única la nostra enramada.

TORNA L'ENRAMADA A GUISSONA DESPRÉS DE TRES ANYS D'ATURADA - Llegir Més

LA PLAÇA DE CAPDEVILA RECUPERA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN

Un any més, la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Guissona i els veïns del barri de Capdevila han organitzat la revetlla de Sant Joan en aquesta plaça.

LA PLAÇA DE CAPDEVILA RECUPERA LA TRADICIONAL REVETLLA DE SANT JOAN - Llegir Més

TORNA GUISSONA LA FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA

lumnat dels centres educatius de Guissona ha tornat a gaudir d'una festa de fi de curs conjunta, promoguda des del Pla Educatiu d'Entorn amb l'objectiu de motivar la cohesió entre els centres educatius de la vila.

TORNA GUISSONA LA FESTA DE FI DE CURS CONJUNTA - Llegir Més

GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN

Un homenatge en el que hi van participar més de dues-centes persones i on a més del dinar i el ball, es va presentar el documental GUISSONA, L'EVOLUCIÓ D'UN POBLE, un document fet en base a 40 entrevistes en profunditat a guissonencs i guissonenques, que ens han explicat la història de la nostra vila.

GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN - Llegir Més

ANTONI MARISCAL, JOAN CARLES PÈREZ I ELENA RODRÍGUEZ, HAN ESTAT LES PERSONES GUANYADORES DEL 8È CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

El premi ARS va ser per ANTONI MARISCAL LUQUE, de Sant Joan de Vilatorrada, obsequiat amb un premi de 500€; el premi CREATIO fou per JOAN CARLES PÉREZ SULLÀ, de Lleida, obsequiat amb un premi de 500€; el premi RATIONIS fou declarat desert i en la categoria d’Art Singular l’obra guanyadora d’un val de 100€ , va ser la presentada per ELENA RODRÍGUEZ CHAMORRO.

ANTONI MARISCAL, JOAN CARLES PÈREZ I ELENA RODRÍGUEZ, HAN ESTAT LES PERSONES GUANYADORES DEL 8È CONCURS DE PINTURA RÀPIDA - Llegir Més

S'INAUGURA LA PRIMERA MOSTRA D’ART

Tallers, música i pintura en directe, van ser les propostes que van omplir d’ambient l’eix comercial de Guissona, la tarda-vespre del passat divendres.

S'INAUGURA LA PRIMERA MOSTRA D’ART - Llegir Més

FINS AL 30 DE JUNY, PRIMERA MOSTRA D’ART AL CARRER

Del 10 al 30 de juny Guissona acull la primera mostra d’art al carrer, una mostra en la que els carrers de l’eix comercial de la vila de Guissona acullen diferents manifestacions artístiques, esdevenint un gran aparador d’art.

FINS AL 30 DE JUNY, PRIMERA MOSTRA D’ART AL CARRER - Llegir Més

GUISSONA, BALANÇ 100 DIES DESPRÉS DE L’ESCLAT DE LA GUERRA D’UCRAÏNA

Avui, Guissona compta amb 1287 persones empadronades provinents d’Ucraïna, i ja supera a Romania i Senegal. Actualment s’han registrat 282 persones, dividies en 130 unitats familiars, de les quals 168 són adults i 114 menors.

GUISSONA, BALANÇ 100 DIES DESPRÉS DE L’ESCLAT DE LA GUERRA D’UCRAÏNA - Llegir Més

ZAJAR YAKOVYNA GUANYA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE LA SEGARRA

Gairebé 80 fotografies d’alumnat de 4t d’ESO dels centres de secundària de la Segarra han participat a la primera edició del concurs organitzat pel Pla Educati d’Entorn de Guissona i el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, que pretén fomentar l'esperit crític i la presa de consciència de l'entorn de l'alumnat a través de la fotografia.

ZAJAR YAKOVYNA GUANYA EL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE LA SEGARRA - Llegir Més

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ

L'Ajuntament de Guissona licita el Servei de bar del Parc Fluvià per a l'estiu 2022.

SURT A CONCURS LA CASETA-BAR DEL PARC FLUVIÀ - Llegir Més

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona ha elaborat dos fulletons amb les propostes d’activitats de lleure tant per infants com per a joves que es duran a terme aquest estiu a Guissona.

GUISSONA PRESENTA LES ACTIVITATS D'ESTIU INFANTILS I JUVENILS - Llegir Més

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA

El passat diumenge 22 de maig Margeners de Guissona van actuar en el marc de la festa major de Mollerussa, acompanyats dels Castellers de Caldes de Montbui i la Colla Jove de Barcelona.

TORNEN ELS CASTELLS DELS MARGENERS A MOLLERUSA - Llegir Més

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG

El proper dilluns dia 30 de maig a les 19.00h, es celebrarà un PLE MUNICIPAL EXTRAORDINARI presencial i a través de videoconferencia en directe mitjançant el canal de l'Ajuntament de Guissona a la plataforma Youtube.

ES PREPARA UN PLE EXTRAORDINARI PEL PROPER DILLUNS 30 DE MAIG - Llegir Més

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA

Es publica l’aprovació definitiva del projecte 3/2022 de reforma de la Caserna, aprovat per la Junta de Govern de 14/02/2022.

S'APROVA DEFINITIVAMENT EL PROJECTE DE REFORMA DE LA CASERNA - Llegir Més

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia

L’Ajuntament de Guissona s'adhereix a aquesta jornada i rebutja tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

#17MAIG DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGBTIfòbia - Llegir Més

arxivat sota: