Sou a: Inici / LA PLAÇA BISBE BENLLOCH QUEDARÀ TANCADA LA RESTA D'ESTIU

LA PLAÇA BISBE BENLLOCH QUEDARÀ TANCADA LA RESTA D'ESTIU

Es tancarà la plaça a la circulació de vehicles els dissabtes i diumenges del mes d’agost i els primers del mes de setembre fins acabada la Festa Major.

 

Des del 2019 que vam assumir les responsabilitats de govern, el nostre equip ha establert, entre altres línies estratègiques de treball, la del foment del comerç a Guissona. El camí iniciat en aquesta línia de treball ha estat i l’elaboració i desplegament del Pla Estratègic de Comerç i Activitats en Planta Baixa 2020-2025 i la constitució d’un Consell de Comerç.

Malgrat això, hem d’anar donant resposta als reptes que també tenim com a municipi i com Ajuntament, com és en el tema de la mobilitat per tal de reduir la mobilitat motoritzada i promocionar la mobilitat activa, alhora que es recupera espai públic per als vianants i altres usos.

En aquest àmbit estem desplegant diferents accions amb actuacions de transformació urbana:

noves zones d’aparcament al casc antic de Guissona, concretament s’han creat uns 130 nous llocs d’aparcament pels ravals, pacificacions de zones, nous projectes (carrils bici, direccions de carrers, aparcaments, etc.)

Ara, ens agradaria fer un pas més pel què fa la pacificació de zones i carrers, concretament a la Plaça Bisbe Benlloch. Es tancarà la plaça a la circulació de vehicles els dissabtes i diumenges del mes d’agost i els primers del mes de setembre fins acabada la Festa Major. Concretament, els dies 13, 14, 20, 21, 27, 28 d’agost i 3, 4, 10 i 11 de setembre del 2022. Aquests dissabtes i diumenges es posarà un servei de terrassa a la plaça per part del bar Centre i del pub Gatzara.

Per tal de poder donar resposta a la necessitat de zones d’aparcament per a la compra a l’eix comercial, hem establert un acord amb Caixa Guissona i bonÀrea per poder disposar de les seves places d’aparcament aquests dies indicats, concretament de les 8.00h. a les 21.00h. Un acord que agraïm moltíssim.

També, aquests dies procedirem a fer una neteja integral dels carrers del casc antic i veïnal amb una màquina destinada a aquest objectiu.

Des de l’Ajuntament us volem desitjar un bon mes d’agost.

 

Guissona, 5 d'agost de 2022.